Op Zoek Naar Een Queer Boek

image

Podcast update

Deze week hebben we even geen nieuwe aflevering. In plaats daarvan hebben we een update over hoe we de podcast een beetje gaan veranderen.

Anne

Welkom bij op zoek naar een queer boek. Ik ben Anne

Artemisia

En ik ben Artemisia

Anne

En deze week hebben wij even geen nieuwe aflevering, maar we hebben een mededeling in verandering van hoe wij de podcast gaan doen. We gaan namelijk naast de afleveringen met verzoeken, die we echt heel gaaf vinden en ook echt willen blijven doen, ook afleveringen doen met thema, dus dat wij van te voren een thema kiezen waar we dan allebei twee boeken bij uitkiezen en dat we het dan de hele aflevering over een thema hebben en we hebben al een paar thema’s bedacht en ik heb echt heel veel zin in the thema’s die we hebben bedacht.

Artemisia

Ja echt

Anne

Sommige zijn natuurlijk iets moeilijker dan andere omdat we natuurlijk niet helemaal overlappende interesses hebben, maar dat is ook wel leuk juist.

Artemisia

En de reden dat we dit zo gaan doen is omdat het gewoon wat praktischer is. In de eerste plaats. Het is soms behoorlijk moeilijk om verzoeken te vinden, dus om het elke aflevering te doen werkte op een gegeven moment minder goed en dachten we dat het ook wel wat fijner zou zijn dat we ook wat vrijer kunnen aanbevelen. Dus dan kunnen we bijvoorbeeld als we toevallig een heel goed boek tegenkomen, dan kunnen we dat vast wel aanraden, want dan valt het vast wel binnen een van onze thema’s of dan vinden we er een thema voor.

Anne

Of dan maken we er een thema voor. Ik denk dat dat eerder gebeurt.

Artemisia

Ja. Dat gebeurt waarschijnlijk inderdaad eerder. [lachen]

Anne

En het is ook iets beter te plannen. Soms omdat we het dus vrij moeilijk vonden om genoeg verzoeken te vinden voor alle afleveringen was het soms dat we een verzoek heel erg vlak voordat we de aflevering op gingen nemen hadden, dus dan moet je zo gehaast zoeken enzo, dus we hopen door het een beestje af te wisselen nog steeds de verzoeken kunnen blijven doen, want ze zijn echt heel leuk om te doen, maar dat we ook een beetje relaxter geplande afleveringen kunnen doen.

Artemisia

Ja dus we gaan kijken hoe het loopt en hoe het gaat en we hopen dat jullie ook de afleveringen waar we geen verzoeken, maar wel thema’s doen heel leuk gaan vinden en natuurlijk wat Anne al een paar keer gezegd heeft. Ik ben net een papagaai. Hebben we wel heel veel zin nog in de verzoeken en kunnen jullie die nog blijven opsturen. Graag zelfs.

Anne

Ja en die kunnen jullie achter laten op onze website www.queerboekpodcast.nl

Artemisia

Ja dus doe dat ook zeker. Doei

Anne

Doei